Toiminta-ajatus

Letician kantavia ajatuksia on, että kaikki saavat tulla kuoroon. Tämän vuoksi kuoroon ei ole pääsykokeita. Jokaisella on oikeus päästä kokemaan yhdessä laulamisen iloa ja jokainen kehittyy mukanaolon myötä. Tanssi tukee kokonaisvaltaista ilmaisua ja rytminkäsittelyä. Kuorolaisia koulutetaan taitaviksi esiintyjiksi.
 

Leirit

 
Leirit ovat tärkeä osa kuorovalmennusta. Niitä järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Niillä kasvatetaan yhteishenkeä ja luodaan mahdollisuuksia ystävyyssuhteiden syntymiselle. Monien mielestä leirit ovat rakkain ja muistorikkain osa kuoron toimintaa.
 

 MG 9189 Kengät  MG 9220

Esiintymismatkat

 
Esiintymismatkat mahdollistavat yhteistyön ja verkostojen syntymisen myös Salon ulkopuolelle. Mieleenpainuvimpia kohteita ovat olleet Elva Virossa, Puchheim Saksassa ja Riika Latviassa. Matkoilta nuoret ovat luoneet kansainvälisiä ystävyyssuhteita, jotka jäävät elämään sosiaalisen median avulla. Ulkomaanmatkojen myötä kuorolaiset oppivat tuntemaan muita kulttuureita ja kieliä sekä saavat luonnollisia tilaisuuksia harjoittaa omaa kielitaitoaan.
 
 MG 5624   MG 6029   MG 5677

 MG 6421

Opintokäynnit

 
Kuorolaiset ovat vierailleet Sulasolin järjestämillä nuorisokuoropäivillä sekä tehneet useita vierailuita eri teattereihin katsomaan lastennäytelmiä ja musikaaleja.

 

Kurssitoiminta

 
Normaalin viikkotoiminnan lisäksi Leticia järjestää kursseja vähintään kerran vuodessa. Kurssit ovat avoimia kaikille kohderyhmään kuuluville laulajille, ei vain leticialaisille. Toteutuneilla kuorokursseilla opettajina ovat toimineet Saara Kemppaisen lisäksi Mia Makaroff, Roope Pelo ja Marjukka Riihimäki. Viikonlopun kestäneet kurssit ovat huipentuneet konserttiin kauppakeskuksessa.  

 

PB161809x

 

PB161794

 

Saara  mia makaroff 001

 

Marjukka  Roope
 

Kilpailut


Leticia-kuoro osallistuu myös kilpailuihin. Kilpailuihin osallistuvat sekä nuorten että aikuisten kuorot erilaisilla kokoonpanoilla, joka muodostuu kilpailun sääntöjen ja rakenteen sekä kuorolaisten vapaaehtoisuuden perusteella. 
 
Tuuli ja poijjaat   Avajaisareena  
 

                                                             Leticia areenalla 2       

Leticia ja eteläafrikkalaiset puistossa  Riku ja Antti


Joko Sinä laulat kuorossa? Tervetuloa Leticiaan!

 

Viimeksi muutettu tiistai, 24 maaliskuu 2015 16:45