2008 - 2009

Toiminta vakiintuu

Leticia-kuoro harjoitteli viikoittain Perniön Kirkonkylän koulun tiloissa neljässä eri ryhmässä siten, että jokaisella ryhmällä oli ensin tunnin kuorolauluharjoitukset ja sen jälkeen tunnin tanssiharjoitukset. Uutena ryhmänä aloitti Y-kuoro, eli yläkoululaisten ja lukioikäisten oma ryhmä. Lauluosuudesta vastasi Saara Kemppainen ja tanssista Cia Lietzen. Kuorolaisia oli yhteensä 65. Kaikki olivat tyttöjä.

Leiri järjestettiin Perniön seurakunan leirikeskuksessa, Krailassa marraskuun lopussa. Siellä harjoiteltiin jouluohjelmistoa ja levytyskappaleita sekä päivitettiin kuoropukutilannetta. Kuorolaisia totutettiin myös pienemmistä huolehtimiseen ja Y-kuorolaiset toimivatkin koko leiriajan esimerkillisesti isosina.

Jouluaika oli kiireistä. Leticia esiintyi erilaisilla kokoonpanoilla jouluisissa tilaisuuksissa: Kivassa hyväntekeväisyyskonsertissa, Perniössä Osuuspankin puurojuhlassa, S-marketissa, Ylikulman puurojuhlassa ja jouluajan kruunasi ensimmäinen kirkkokonsertti, joka keräsi Perniön Pyhän Laurin kirkon täyteen yleisöä. Konsertti toteutettiin yhdessä päiväkerholaisten ja kansalaisopiston poikakuoron kanssa.

Muuna aikana yhteistyö seurakunnan kanssa on toiminut hienosti ja kuoro on esiintynyt messuissa ja monissa muissakin seurakunnan järjestämissä tilaisuuksissa.

Kevätpuolen esiintymisiä olivat äitienpäiväkonsertti ravintola Käenpesässä, muutamat seurakuntakeikat sekä oma konsertti Perniön liikuntahallilla. Lisäksi Leticia osallistui Salon lastenlaulukaupungin järjestämään kuorosotaan kesäkuussa sekä oli vastuussa Laululintusten konsertin musiikillisesta järjestämisestä. Elokuussa Leticia edusti Salon kaupunkia Turussa Salon seudun lastenkemuissa pitämällä kaksi lastenkonserttia.

Levytysrahoja ei saatu kasaan ja levytys jäikin sitten odottamaan, mutta jatketaan varainkeruuta. Sen sijaan Leticia liittyi SULASOLin koejäseneksi.

Scan 4 2 001