2010 - 2011

Pojat, pojat

Letician toiminnassa suurin osa laulajista on aina ollut tyttöjä. Muutama poika on rohkeasti ollut mukana jonkin aikaa, mutta tyttöjen enemmistö on säikäyttänyt useimmat pojat ensimmäisten tutustumiskertojen jälkeen. Salon asukasmäärän huomioiden olisi voinut kuitenkin olettaa, että kaupungista löytyy myös niitä poikia, jotka tykkäävät laulamisesta ja haluaisivat päästä osalliseksi kaikesta siitä, mitä tytötkin ovat saavat osakseen kuoroillessaan. Siksipä syksyllä 2010 perustettiin pojille oman ryhmän Salon lukiolle. Poikien pakettiin kuului ensin tunti laulua Roope Pelon johdolla ja sitten tunti breakdancea Aki Paleniuksen opastamana. Esiintymiset ja leirit tehtiin kuitenkin vielä koko kuoron kanssa.

Jouluna Leticia konsertoi useissa kirkoissa sekä jalkautui Salon kauppakeskus Plazaan kaikkien nähtäville. Syyskausi päättyi upeaan konserttiin Piazza Brassin kanssa.

Keväällä breikkiopettajaksi tuli Santeri Keinänen. Kuorolaisia tuli koulukiertueen ansioista lisää siten, että poikien määrä kohosi lähes kahteenkymmeneen. 

Tyttöjen puolella jatkettiin A- ja B- ryhmillä sekä Valmennusryhmällä. Harjoituksia oli sekä Perniössä Kirkonkylän koululla että Salon lukiossa. Y-kuoroa ei tällä kaudella ollut ryhmän pienuuden vuoksi.

 

Plaza4

DSC06610