Nuorisokuoro Pohjois-Amerikan kiertueelle

Letician perustamisesta tulee vuonna 2018 kuluneeksi 15 vuotta. Suurena suunnitelmana juhlavuoden toimintaa on toteuttaa nuorisokuoron Pohjois-Amerikan matka. Nuorisokuoro on menestynyt kansainvälisissä laulukilpailuissa Riiassa 2014 ja Barcelonassa 2016. Näistä kilpailuista on julkaistu Youtube-videoita, jotka ovat johtaneet siihen, että Leticia on kutsuttu New Yorkin Carnegie Halliin. Se on keneltä tahansa esiintyjältä merkittävä saavutus ja meillä salolaisilla on ansaitusti syytä olla ylpeitä menestyneestä kuorostamme. New Yorkin lisäksi matkaan sisältyy osallistuminen FinnFestiin Kanadassa.


Matkalle on alustavan suunnitelman mukaan lähdössä 40 nuorta ja 5 huoltajaa, joista yksi on kuoronjohtaja Saara Kemppainen. Matkan kustannukset ovat Letician voimavaroihin suhteutettuna isot, minkä vuoksi Leticia tarvitsee yhteistyökumppaneita. Varainkeruu on jo alkanut perustetun rahoitusryhmän toimesta ja monenlaista pientä projektia on käynnissä. Ensimmäisinä markkinoille ehtivät Leticia-kalenteri ja Leticia-lakut.

Leticia-kalenteri vuodelle 2018 on toteutettu yhteistyössä Eläinklinikka Ehytin kanssa. Letician kansallispukuasuiset nuoret kuvittavat Kouvolan Lakritsin valmistamien lakujen pakkauksissa. Tilaa kalentereja ja lakuja osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lakuja löytyy Salon Citymarketin tuotevalikoimista.