Kisaryhmälle: Folk-sarjan kansallispuvut

Moikka!

Muistattehan, kisaryhmäläiset, että tänään on kisaryhmän ensimmäinen konsertti Lehmirannan lomakeskuksessa. Kokoontuminen kuoropuvuissa klo 18.30, konsertti noin klo 19.30.

KANSALLISPUVUT:

Folk-sarjan kisaajille pitää hommata kansallispuvut. Osa on hankkinut sellaisen jo tutuilta ja sukulaisilta, ja vielä on kuoron sisäisiäkin pukuja joitakin vapaana Facebook-ryhmässä nimeltään Letician kansallispukupörssi. Jos et muualta onnistu hankkimaan itsellesi Suomen kansallispukua, voit käydä varaamassa sellaisen itsellesi Turun kansantanssin ystävien pukuvuokraamosta (Kalevantie 17):

TO 6.6. klo 18-19

MA 10.6. klo 18-19

TI 9.7. klo 17-19

Musiikkiyhdistys Leticia maksaa vuokran.

 

Mikäli mikään näistä ajankohdista ei sovi, olethan yhteydessä leticia@leticia.fi.

 

Tärkeää on, että jokainen Folk-sarjan laulaja huolehtii itsenäisesti nyt siitä, että kansallispuku tulee mukaan Göteborgiin. Muistakaa myös vakuuttaa puku matkavakuutuksessa riittävän isolla arvolla. Uuden hinta on tietääkseni noin 3000€. Ja muistaessani kerron jo tässä vaiheessa, että kaikki esiintymisvaatteet pakataan menomatkalla käsimatkatavaroihin muovipusseihin, jotta ne ovat varmasti puhtaina mukana Göteborgissa eivätkä esim. Turkkiin menevässä koneessa…

 

Ja tiedoksenne, että nuorten pop-sarja ei ole lähellekään kisakuntoinen johtuen useista poissaoloista ja stemmavaihdoksista. En haluaisi viedä noin kovaan kisaan puolikuntoista porukkaa saamaan rökälepalautetta. Letician nuorisokuorolla on mahdollisuus nousta kultatasolle, mutta tällä hetkellä olemme vielä nipin napin pronssitasolla, eli alimmalla palkintotasolla.

Tarvitsemme muutaman lisätreenin:

Moision koulu:

to 6.6. klo 18-20

ke 12.6. klo 18-20

Ilmoitathan VIIMEISTÄÄN EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ, jos et pääse: leticia@leticia.fi.

 

Lauluiloa!

Saara