Kisaryhmän pikkuväelle!

Moikka pikkuväen huoltajat!
Jos Perniön kisaryhmän tyttökuorolaisille on mahdollisuus tulla tänään Salon lukiolle klo 16.45, olisi hyvä. Anteeksi myöhäinen info.
Folk-sarjan biisit on nyt siinä vaiheessa, että pikkuväkeä lukuunottamatta lähes jokainen osaa jo oman osuutensa ulkoa. Pikkuväki sen sijaan pääosin laulaa vielä ihan puutaheinää.
Nyt toivoisinkin, että te aikuiset, jotka olette lapsenne lähettäneet EM-kilpailuihin, huolehditte siitä, että lapsenne tekee sen työn, joka pitää tehdä voidakseen olla osa kilparyhmää. Tässä ohjeet:
-Mene sivuille www.leticia.fi
-valitse sieltä ”Kuorolaisille”-palkki
-salasana on Kuorolaisensivu123
-Valitse treeninauhat ja sieltä äänitteet
-kuuntele ja opettele hyvin ulkoa seuraavat biisit:
Kukapa sen saunan (pikkuväki tytöt/pojat: T)
Mitä ne tuollaasekkii
Sinun silmät (pikkuväki työt/pojat)
Kun oma osuus sujuu hyvin, sama pitäisi pystyä laulamaan ilman nuottia myös sellaisen nauhan kanssa, jossa lukee perässä ”kaikki”.
Nuorisokuorolaiset ymmärtävät jo itsenäisen harjoittelun tärkeyden, mutta pikkuväki on aika pitkälti huoltajien varassa vielä. Kisakuntoa ei saavuteta pelkästään viikkotreeneillä. Osallistumme Champions-sarjaan ja siellä ei vääriä ääniä saa olla lainkaan.
Ja ei kannata kuunnella sellaisia väitteitä, että ”Mä osaan jo”. Eilen kuuntelin pikkuväen laulua ja kaikki lauloivat ihan mitä sattuu. Nyt vaan paljon kotitreeniä, niin homma taas sujuu.
Noin muuten pikkuväen laulajat ovat hienosti kasvamassa osaksi menestyvää kuoroa. He jaksavat jo paremmin keskittyä ja kiinnittävät huomiota oikeisiin asioihin.. 🙂
Folk-sarjasta tulee upea!
Saara