Kisaryhmille su 17.3.

Moikka!

Sunnuntaina taas treenaillaan:

Pikkuväki klo 16.30-17.30

Nuorisokuoro klo 16.30-18.30

Antique klo 18.45-20.45

 

Muistattehan pikkuväki ja nuoret, että Karolina Blom tulee tekemään kanssanne lavavalmennuksen 31.3. ja silloin on pidemmät treenit, klo 15.30 lähtien. Koittakaapa kaikki päästä paikalle! Ja muutenkin tietenkin: ilmoittautuessasi olet sitoutunut näihin kisatreeneihin. Se tarkoittaa sitä, että treeneissä käydään, jos ollaan terveitä. Aika käy vähiin muutenkin.

Muistattehan myös kotiharjoittelun! Tämän kuun lopussa, kun Karolina tulee, pitää osata oma osuus jo ilman nuottia.

Osallistumme champions-sarjaan, eli kanssamme kisaavat Euroopan kovimmat kuorot, jotka treenaavat kisaa varten keskimäärin 6 tuntia viikossa. Saamme todella huhkia, että emme tule jumbosija kainalossa kotiin. Jokaisen osuus on tärkeä!

Voitte myös halutessanne kokoontua keskenänne viettämään stemmoittain lauluiltoja. Vähän sipsiä ja herkkuja, niin on mukavampi laulaa… 😉

Aikuisilla taitaa nämä itsenäiset treenikuviot olla hieman paremmin hanskassa, mutta treeniaktiivisuus on hyvin vaihtelevaa. Voisitte siinä vähän tehdä korjausliikettä. Melko huonosti saan teiltä myöskään poissaoloilmoituksia. Muistatehan, että tekin olette sitoutuneet ilmoittautumisen yhteydessä näihin kisatreeneihin!

Nyt loppukevääksi siis reipasta kotitreeniä ja aktiivista yhteistreeniä, niin saamme taas mahtavan kisakokemuksen yhdessä!

Saara