Leticia siirtyy sisätiloihin

Moikka!

 

Loistavasti ollaan saatu kausi käyntiin poikkeusoloista huolimatta! Sekä Salossa että Perniössä ollaan treenattu ulkona auringonpaisteessa. Iltaa ja syksyä kohden alkaa kuitenkin tulla jo kylmä ja sisätiloille olisi tarvetta. Ensi viikosta lähtien kokeillaan sisätilatreeniä seuraavasti:

 

Samat aikataulut kuin ennenkin mutta paikat muuttuvat:

 

Maanantaisin kauppakeskus Linjurin yläkerta, Anttilan vanha tila. Oma jakkara (esim pilkkijakkara) mukaan tai seisomatreeniä. Tilassa on hyvä akustiikka, todella hyvä ilmanvaihto ja tilaa turvaväleille. vähintään 2 metriä tilaa joka suuntaan. Kokeillaan nyt tätä! Käyttäkää luovuutta stemmispaikkojen löytämisessä! 😉

Tanssitila on Anttilan vanhassa kahviossa kultaliikkeen vieressä.

 

Tiistaisin Perniön Yhteiskoululla. Siellä on tehty nyt remonttia ja toivottavasti emme enää kärsi sisäilmasta. Ei tarvitse ottaa omaa tuolia. Turvavälit min 2m.

 

Muista suunnitelmista sen verran, että mikäli korona suo ja me elämme, lasten ja halukkaiden nuorten kanssa olemme tekemässä musiikkivideota Joulukalenterirokkiin. Rovaniemeltä ovat luvanneet yhteistyötä kuvauspuitteiden muodossa, eli ehkä käväisemme syyslomalla siellä Joulupukkia morjenstamassa. Mutta kuten tiedätte, tilanteet saattavat muuttua äkistikin ja reagoimme sitten sen mukaan. Laitan tästä vielä aikataulua lähiaikoina.

 

Jatketaan laulamista ja pidetään itsestämme ja toisistamme huolta!

 

Saara