Nuorten kisaryhmälle: deadlineja

Moikka!

Tässäpä joitain päivämääriä:

31.3. Karolina Blom tulee tekemään kanssamme lavashowta Folk-sarjan kisaan. Kokoonnumme silloin kaikki Folk-sarjalaiset klo 15.30 Sirkkulaan. Siihen mennessä pitää osata folkkisarjan biisit ulkoa:

Kukapa sen saunan (PV)

Ievan polkka

Mitä ne tuollaasekkii (PV)

Kaipaava

Läksin minä kesäyönä

Sinun silmät (PV)

(PV)-merkintä tarkoittaa, että näissä pikkuväki laulaa mukana. Teen pikkuväelle omat treeninauhat biisin nimellä ja Pikkuväki-koodilla, niin voitte harjoitella niiden avulla. Treeninauhat löytyvät kuorolaisten sivuilta www.leticia.fi. Salasana on Kuorolaisensivu123 .

KOTIHARJOITTELU ON KAIKILLE TÄRKEÄTÄ, ETTÄ EHDITÄÄN KISAKUNTOON AJOISSA!

Ensimmäinen kisaryhmien esiintyminen on Salon kirkossa 4.5. klo 17.00. Eli silloin pitää olla kunnossa Folk-sarja ja Pop-sarja KOREOGRAFIOINEEN!

Sibiksen konsertti on peruuntunut.

Osa nuorista ei ole käynyt tanssitreeneissä ja ovat ihan tietämättömiä koko A million dreams -koreografiasta. Mikäli he tarvitsevat lisäharjoituksia, heiltä laskutetaan erikseen 40€/tunti ylimääräisestä opetuksesta. Tämä kisaprojekti on tiimityötä ja on tärkeää, että jokainen kantaa oman vastuunsa. Koreografioista on lähetetty opetusvideot sekä nuorten FB-ryhmään että Lettujengiin.

Koreografian näyttö on leirillä, jolloin pistetään molemmat showt pakettiin. Eli pitäkääpä huoli, että ei tarvitse lisälaskuja lähettää!

Kevätkonsertti on 18.5. klo 16.00.

Sirkkulan treenit jatkuvat tälla harjoitustehokkuudella myös kesäkuussa. Koittakaapa olla vähän paremmin paikalla treeneissä, myös viikkotreeneissä!

Terkuin,

 

Saara