Rovaniemen tietopaketti

Moikka!

 

Tässä vielä infopaketti Rovaniemen reissusta ja muutama tärkeä ilmoittautuminen.

 

Aikataulut ja koronasäännöt

 

Lähdethän reissuun vain terveenä!

 

Lähtö on Salon rautatieasemalta keskiviikkona 14.10. Kokoonnumme klo 9.45. Pääsylippusi junaan on todistus siitä, että olet maksanut omavastuun. Eli kuitti tai kuva maksusta pitää näyttää ennen junaan astumista. Ennen junaan menemistä, jokainen pukee maskin ja pitää maskia kunnes olemme seuraavassa junassa. Jokainen hankkii maskivarastonsa itse. Harjoittelettehan kotona maskin oikeanlaista käyttöä, etenkin sen riisumista.

 

Pasilassa meillä on aikaa odotella seuraavaa junaa ja sinä aikana voi käydä vaikka Triplassa kiertelemässä. Mutta kuten tiedätte, siellä korona vaanii joka paikassa ja jokaisen täytyy olla  huolellinen, että tekee parhaansa, että ei nappaa tautia mukaan. Maskia pidetään Triplassa koko ajan ja käsihygieniasta huolehditaan erityisen hyvin. Triplasta voi käydä ostamassa evästä matkalle, mutta kannattaa aloittaa syöminen vasta junassa, ettei maskia tarvitse riisua Helsingin hulinassa. Muistakaa turvavälit!

 

Seuraavassa junassa lapsille tarjotaan junalounas. Seuraava vaihto on Oulussa. Olemme kaikki samassa junavaunussa ja omalla paikalla ei ole maskipakkoa. Saa tietenkin käyttää, jos haluaa. Muualla junassa liikkuessa maski on hyvä pukea ja huolehtia käsihygieniasta. Oma tippapullo on ihan hyvä varuste matkalla.

 

Junamatkalle kannattaa varata runsaasti omaa evästä. Olemme Rovaniemellä vasta klo 21.

 

Yövymme Santa Sport-majoituksessa. Pääsemme uimahalliin aikataulun niin salliessa.

 

Torstai ja perjantai ovat kuvauspäiviä. Pukin luona käymme torstaina klo 16-17. Koronan vuoksi Pukin pajassa on turvajärjestelyjä, joita noudatamme kuvauksissakin. Kuvaamme myös ulkona ja muualla Rovaniemellä. Nuorisokuoron Maria ja Rati lähtevät mukaan leikittämään ja huolehtimaan lasten vapaa-ajan ohjelmasta.

 

Lähdemme paluumatkalle lauantaina aamulla ja olemme Salon rautatieasemalla klo 19.00.

 

Vakuutukset:

 

Yhdistys on vakuuttanut kuorolaiset tapaturman varalta. Vakuutus ei kata omaisuudelle tapahtuneita vahinkoja eikä sairastumista. Hankithan itse tarvittavat vakuutukset. Mikäli matkasi peruuntuu, voit hakea omavastuuta vakuutusyhtiöstäsi. Yhdistys ei palauta omavastuuta.

 

Huoltajat:

 

Huoltajia on lähdössä paljon ja se on hyvä, koska mukaan lähtevät lapset ovat melko pieniä. Jokaiselle huoltajalle tulee oma vastuualueensa ja jokainen lapsi saa oman vastuuhuoltajan. Kotiin lähetetään vastuuhuoltajan yhteystiedot. Lapset tuskin ehtivät puhelintaan päivystämään, eli vastuuhuoltajaan kannattaa olla yhteydessä, jos tulee tärkeää asiaa.

 

Ilmoittautukaa, reissuhuoltajat, tästä 10.10. mennessä:

 

Rovaniemen huoltajien työnjako:

 

https://forms.gle/HDWdVD5MKUj8JrvP6

 

Jokaisen mukaanlähtijän pitäsi vielä täyttää tämä yhteystieto- ja allergiakysely 10.10. mennessä, että pärjäämme reissussa:

 

 

https://forms.gle/eWVPZ2huvn7Wxdxz6

 

Mitä mukaan?

 

Mukaan tarvitset perusreissuvermeiden lisäksi kuvausta varten:

 

-lämpimät talvivaatteet

-rokkarivaatteet (käytä mielikuvitusta)

 

Tässä vielä omatoimipakkaajille esimerkkipakkauslistaa:

 

5 alushousut

1 pyjama

hammasharja ja -tahna

shampoo

3 sukat

villasukat

lapaset

pipo

4T-paitaa

1 pitkähihainen T-paita

college-housut

huppari

lämmin paita, esimerkiksi villapaita

takki

farkut? tms. siistit

uikkarit

pyyhe

unikaveri

vesipullo

puhelin

laturi

lompakko

 

Junaan tekemistä: pelikortit, piirrustusvälineet, kirjoja, ruutupaperia

 

Suosittelen matkalaukkua ja reppua. Reppuun junatekemiset, maskit ja eväät. Vesipullo on tärkeä.

 

Olkaa rohkeasti yhteydessä, jos jotain tärkeää infoa vielä puuttuu: leticia@leticia.fi.

 

Sitten vaan pakkaamaan!

 

Saara