Liity jäseneksi

Leticialle uusi jäsenrekisteripalvelu

Musiikkiyhdistys Leticia ry on ottanut käyttöön uuden jäsenrekisteripalvelu Membookin.

Muutoksen tavoitteena on saada helpotusta paitsi jäsenrekisterin ylläpitäjän työhön, myös moniin muihin yhdistyksen hallinnollisiin tehtäviin kuten laskutukseen ja viestintään. Näin jäsenistö ja hallituksen aktiivit saavat lisää aikaa siihen tärkeimpään, minkä vuoksi yhdistys on olemassa.

Miten ilmoittautuminen tapahtuu?

Tulevalle kaudelle ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu Membookin ilmoittautumislomakkeen kautta. Lomakkeen täyttöön on hieman eri ohjeistus riippuen siitä onko laulaja alaikäinen, nuori vai aikuinen. Lue ohjeet ensin ja löydät linkin ilmoittautumislomakkeelle sivun alaosasta.

1 – Sähköposti välilehti

Sähköposti: Tätä kysytään ensimmäisenä. Anna tähän se sähköposti, johon haluat yhdistyksen viestinnän tulevan.

  • Alaikäisellä tämä on useimmiten jommankumman vanhemman sähköposti.
  • Nuoren kohdalla voi iästä riippuen harkita kuka vastaanottaa infon. Jos nuori haluaa tiedotteet ja viestit itselleen, niin tähän laitetaan nuoren oma sähköposti.

2 – Perustiedot välilehti

Nimi ja osoitetiedot: Kirjoita kuorolaisen nimi- ja osoite

3 – Lisätiedot välilehti

Huoltajan tiedot: Jos teet ilmoitusta alaikäisen lapsen tai nuoren puolesta kirjaa myös huoltajatieto: Tarvitaan vähintään yhden huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköposti mm. harjoituksissa tapahtuvia äkillisiä muutoksia tai muita tilanteita varten.

Huoltajan sähköpostiin lähetetään myös lapsen/nuoren kuorotoiminnan kausilasku.

Ryhmät: Valitse ryhmä (HUOM! Salo / Perniö)

4 – Laskutus välilehti

Maksuperuste: Valitse maksuperuste ryhmän mukaan. Jos perheestä on useampia laulajia kuorossa, voit valita ensimmäisen jäsenen jälkeen maksuperusteen jossa on sisaralennus.

5 – Yhteenveto välilehti

Rekisteröityminen: Kun luot jäsenhakemuksen yhteydessä Membook-käyttäjätilin, valitse vaihtoehto ”Syötä salasana”. Sähköpostiisi tulee vielä vahvistuspyyntö, että antamasi sähköposti on varmasti oikea. MUISTA tarkistaa välittömästi sähköpostisi ja klikkaa vahvistusviestissä olevaa linkkiä, jotta hakemus lähtee yhdistykselle!

Jos valitset vain ”Lähetä”, niin jäsenhakemus lähtee suoraan matkaan eikä käyttäjätiliä luoda tässä vaiheessa. Yhdistys voi kutsua sinut myöhemmin luomaan käyttäjätilin, jos tämä on tarpeellista esim. mobiilisovelluksen käytön takia.

6 – Infokirjeen tilaaminen

Koska käytämme toistaiseksi infokirjeiden lähettämiseen eri järjestelmää, pitää infokirje tilata erikseen!

Kirje tilataan Kuorolaisille sivun lomakkeella! Klikkaa tästä!

Liittymislomake

Membook-ohjeita jäsenille löytyy täältä https://tuki.membook.fi/help/mina-yhteison-jasen

Membook on tukena muutoksessa

Muutosta ei tehdä vain muutoksen vuoksi. Ympärillä muuttuva maailma ajaa yhdistyksiä uudistumaan. Toiminnan on oltava aiempaa ammattimaisempaa ja tehokkaampaa, ja siihen tarvitaan modernit työskentelytavat ja -välineet. Membookin asiakaspalvelu tarjoaa teknistä tukea niin yksittäisille jäsenille kuin yhdistyksen pääkäyttäjille. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@membook.fi tai puhelimitse numeroon 045 7874 6100.

Tukisivusto löytyy osoitteesta: https://tuki.membook.fi/help ja sieltä kannattaa ensin kurkata, löytyisikö kysymykseen vastaus.

Leticiassa apua voi pyytää jäsensihteeri Sanna Sundbergilta (sanna.sundberg@hotmail.com)